Firmaprofil

GetOnGoogle handler primært om Online Markedsføring, fordi det er en af de mest effektive veje til flere kunder i butikken.
Online Markedsføring er en omfattende og kompliceret sag som de fleste firmaer bliver nød til at tage stilling til før eller siden, og det kræver meget tid at sætte sig ind i hvis man selv forsøger. Derfor giver det ofte ikke det resultat man håber på hvis man selv prøver.
Jeg skaber målbare resultater sammen med dig. For det er et teamwork. Din ekspertviden inden for dit område, blandet med min ekspertise inden for online markedsføring, Sociale Medier og tekstforfatning.

GetOnGoogle er certificeret Google Partner

Jeg er Certificeret Google Individual hvilket betyder at jeg lever op til Googles krav, samt har bestået de nødvendige eksamener inden for Google AdWords og Google Mobile Advertising for at få denne status.
Dette viser dig at jeg har viden og erfaring inden for Googles produkter, og derfor er kvalificeret til at hjælpe dig.

Jeg har også bestået en eksamen i 'Inbound Certification'  hos HubSpot.comsom omhandler søgemaskineoptimering, landingssideoptimering, og salg.

Er desuden ejer/administrator for denne side: Tandrabatten.dk

 

Personlig service

Jeg går meget op i at involvere dig i hvad der foregår med din hjemmeside, og du kan få stort indblik i arbejdet hvis dette ønskes. Online Markedsføring kan være svært at overskue, men her ønsker jeg at skabe tryghed for dig ved at være meget åbne omkring samarbejdet. Jeg sender månedlige placeringsrapporter så du kan følge med i udviklingen, og ikke er i tvivl om hvad der foregår. Samtidig er jeg altid tilgængelige på mail, eller telefon hvis du ønsker en status på hvordan det går. Sådan sikrer jeg at alle kunder bliver involveret i processen og at du bliver en tilfreds kunde.