Google Display Netværk

Googles display netværk tager udgangspunkt i Adwords annoncer, som oprettes og målrettes efter produkter og kundeprofiler.
Når man tænker på Google, så tænker man automatisk på søgninger. Google er jo den primære søgemaskine.
Men husk at KUN Ca. 3-5 % af alle sidevisninger på internettet drejer sig om søgninger på div. søgemaskiner.
Hvis en sidevisning ikke er en søgning, så er det en bruger der er i gang med noget andet – f.eks. at læse en artikel, se en video, eller spille et spil – og altså ikke er aktivt søgende efter dit produkt.

Hvis du vil nå flere med din digitale markedsføring, så er der ikke et større netværk end Googles display netværk. Det når ud til 90% af verdens internetbrugere.
Googles display netværket er en effektiv måde at vise det du sælger frem til mulige kunder, der ikke kender dit firma endnu.

Google display netværk kan bruges som en annonceringsplatform til lokal eller global visning af dine annoncer.
Vis dine annoncer på hjemmesider der tillader google annoncer. Bruges for at annoncere direkte for relevante potentielle kunder, og udbrede kendskabet til dit firma. (brand awareness)

Display netværket er et netværk af tilmeldte hjemmesider, videoer og apps hvor dine tekst-, billed- eller videoannoncer kan vises. Dette netværk af hjemmesider modtager betaling når de viser annoncer fra forskellige annoncører som er tilknyttet Google's AdSense program. Der findes tusindvis af websites som du har mulighed for at annoncere på, via display netværket.

Man kan vælge at målrette mod bestemte websites, aldersgrupper, personer med specielle interesser, mænd eller kvinder, sider om bestemte emner, demografiske grupper o.s.v.

Google Display netværk er ikke kun et effektivt værktøj til at tiltrække nye kunder i din butik. Det kan også øge din konverteringsrate væsentligt blandt brugere, der allerede har besøgt din webshop men ikke købt noget endnu.
Dette kaldes for Remarketing.

Hvordan kan GetOnGoogle hjælpe dig med annoncering på display netværket?

  • Komplet opsætning og målretning efter din kundegruppes adfærd, online-mediernes indhold, og en skræddersyet præsentation af dine produkter.

Kontakt mig for en snak hvis dette har fanget din interesse.

hvad er google display netværk?